Krajowy Instytut Szkoleniowy
41-400 Mysłowice, Obrzeżna Północna 17/210
tel. 791 681 085
biuro@krajowyinstytutszkoleniowy.pl
PRZEWODNIE
TEMATY SZKOLEŃ GASTRONOMICZNYCH
Profesjonalne techniki barmańskie
Czas trwania - 2 dni po 8 godzin
Finansowane w 80% lub 100%
Kurs barmański
Wyspecjalizowane techniki baristyczne
Czas trwania - 2 dni po 8 godzin
Finansowane w 80% lub 100%
Kurs baristyczny
Zaawansowane techniki kelnerskie w tym obsługa klienta trudnego
Czas trwania - 2 dni po 8 godzin
Finansowane w 80% lub 100%
Kurs kelnerski
II stopnia
Podstawowe techniki kelnerskie oraz kelner jako doradca kulinarny
Czas trwania - 2 dni po 8 godzin
Finansowane w 80% lub 100%
Kurs kelnerski
I stopnia
Dodatkowe tematy szkoleń
Procesy zwiększające wydajność oraz jakość pracy kucharza
Czas trwania - 2 dni po 8 godzin
Finansowane w 80% lub 100%
Kurs profesjonalnego kucharza
Standardy jakości oraz optymalizacja przygotowywania posiłków
Czas trwania - 2 dni po 8 godzin
Finansowane w 80% lub 100%
Techniki żywienia zbiorowego
Techniki serwowania oraz prawidłowej aranżacji talerza
Czas trwania - 2 dni po 8 godzin
Finansowane w 80% lub 100%
Sztuka dekoracji potraw
Tradycyjne i nowoczesne potrawy kuchni włoskiej
Czas trwania - 2 dni po 8 godzin
Finansowane w 80% lub 100%
Kuchnia Włoska
Nowinki i standardy dań wegetariańskich oraz wegańskich
Czas trwania - 2 dni po 8 godzin
Finansowane w 80% lub 100%
Kuchnia wegetariańska i wegańska
Zarządzanie menu względem potrzeb i możliwości restauracji
Czas trwania - 2 dni po 8 godzin
Finansowane w 80% lub 100%
Sporządzanie i optymalizacja menu
Sprawdzone metody doświadczonych szefów kuchni
Czas trwania - 2 dni po 8 godzin
Finansowane w 80% lub 100%
Techniki przyrządzania mięs
Kuchnia Azjatycka
Innowacyjne wydanie klasycznej kuchni polskiej
Kuchnia Polska
w nowej odsłonie
Tradycyjne techniki i receptury kuchni polskiej
Kuchnia Staropolska
Tajniki przygotowywania potraw dalekiego wschodu
Czas trwania - 2 dni po 8 godzin
Finansowane w 80% lub 100%
Czas trwania - 2 dni po 8 godzin
Finansowane w 80% lub 100%
Czas trwania - 2 dni po 8 godzin
Finansowane w 80% lub 100%